Elsikkerhet og El-sjekk

Vi hjelper til med tiltak du kan ta for å sikre et trygt og sikkert hjem for deg og familien din.

Ta kontakt

Fordeler med å kjøpe hjemmelader hos oss

No items found.

Elsikkerhet og El-sjekk

I hjemmet finnes en rekke tiltak du kan ta for å sikre et trygt og sikkert hjem for deg og familien din. Noen av tiltakene er lovpålagte og andre er rett og slett bare smarte og forebyggende.  

Vil tilbyr el-sjekk av din bolig opp mot NEK 405-2

Komfyrvakt

Komfyrvakt er en del av dagens standard ved et nytt elektrisk anlegg, men lar seg fint etter installeres. En komfyrvakt overvåker området i nærheten av komfyren og vil ved hjelp av en sensor som er linket til kursen, og vil ved oppfattet høy varme utløse en alarm og i neste fase slå av strømmen for å minske risikoen for en komfyrbrann.  Komfyrvakt er et av de beste sikkerhetstiltakene du kan ta.  

Skjøteledninger og forgreininger

Innimellom kan det være kjekt med en skjøteledning, men i permanent bruk kan dette være brannfarlig. Har du arealer hvor du trenger flere strømuttak vil det smarte valget være å installere flere stikkontakter, ikke plugge inn flere skjøteledninger. Typisk ser vi dette gjort i tilknytning til medieområdet i stuen, eller bak gamingpulten til junior.  

Brannvarsling

Et solid og gjennomtenkt brannvarslingsanlegg er noe alle boenheter bør ha, og vi anbefaler seriekoblede systemer som sikrer at alle i huset vil våkne i tilfelle uhellet er ute. Er uhellet ute er det viktig at alle våkner og oppfatter alarmen raskest mulig slik at de kan komme seg ut trygt.  

Bildegalleri

No items found.

Kontakt oss

Hva trenger du hjelp til? Send oss en henvendelse - vi bistår med alt fra el-sjekk til smarthus, og tar både store og små oppdrag.

* Feltet må fylles ut
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.