Solcelle energi

Næringsbygg, et perfekt utgangspunkt for solcelle-energi

Ta kontakt

Fordeler med å kjøpe hjemmelader hos oss

No items found.

Næringsbygg

Til næringsbygg kan vil tilby skreddersydde løsninger med solcelleanlegg og energilagring som sørger for lokal produksjon og effekt-reduksjon, som gir svært god økonomi i prosjektene.​ Vi prosjekterer solcelleanlegget slik at du får den effekten du ønsker utfra solforhold og retning på taket. Ved å ta i bruk profesjonell software kan vi prosjektere og optimalisere anlegget slik at du får det systemet du trenger.

Landbruk

Landbruket har et stort potensial for utnyttelse av solenergi. Driftsbygninger med stort takareal er perfekt for enkel montering av solcelleanlegg . Med et solcelleanlegg vil man sørge for lavere strømutgifter og samtidig styrke gårdens grønne profil. Låvetak med trapesplater er den taktypen som gir mest solceller for pengene. Montasjetiden og materialmengden er lav. Tilbakebetalingstiden på solcelleanlegget i form av sparte strømutgifter er kort. Adapti hjelper deg med å prosjektere et tilpasset anlegg ut i fra strømforbruket på din gård.

Bildegalleri

No items found.

Kontakt oss

Hva trenger du hjelp til? Send oss en henvendelse - vi bistår med alt fra el-sjekk til smarthus, og tar både store og små oppdrag.

* Feltet må fylles ut
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.