Solcelletakstein

Sunstyle tilbyr det beste innen sveitsisk design og kvalitet.

Ta kontakt

Fordeler med å kjøpe hjemmelader hos oss

No items found.

SUNSTYLE

Via vår samarbeidspartner Ecosol tilbyr vi socelletakstein.

Sunstyle tilbyr det beste innen sveitsisk design og kvalitet. Produktet har blitt utviklet og utprøvd i Sveits i mer enn 10 år. Sollcelletaksteinen fra Sunstyle tåler opp til tre ganger så mye som et tradisjonelt solcellepanel og vesentlig mer enn tradisjonell takstein. Dette er det mest solgte produktet innen segmentet solcelletakstein i Norge.  Det offentlige som bl.a. Den Norske Kirke og Det Kongelige Norske Slott har omfavnet dette produktet.

Bilde: Ecosol

Solcelletaksteinen er laget av herdet glass, og du kan gå på de uten problem. Taket har en såkalt HW4-sertifisering fra den sveitsiske forsikringsbransjen, som har strammere krav enn det som er bransjenormen for solceller. Taksteinen har 25 års ytelsesgaranti. Dette betyr at de er garantert å produsere over 80% av energien de produserte første dag, også etter 25 år. Det gror ikke mose på Sunstyle, og snøen glir lettere av. Ingen vedlikehold.

Panelene har en størrelse på 85 x 85 cm. Hvert panel har 115Wp. Synstyle har diagonale linjer. Dette gir et skiferlignende uttrykk.

Paneler med celler brukes på takflatene med riktig himmelretning som er godt eksponert for sollys. Øst, vest eller syd. Nordvendte flater brukes paneler uten produksjon. Estetikken er den samme, men kostanden er lavere. Om taket ditt til tider produsere mer strøm enn du bruker, selger du overskuddsstrøm ut på nettet. Dette skjer helt automatisk. Du får betalt opp til  110 øre pr kW.

Med Sunstyle integrerte solceller får du et bekymringsløst tak som vil produsere mye av strømmen du trenger år etter år.Bildegalleri

No items found.

Kontakt oss

Hva trenger du hjelp til? Send oss en henvendelse - vi bistår med alt fra el-sjekk til smarthus, og tar både store og små oppdrag.

* Feltet må fylles ut
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.